Vragen?:0181-618801

Mephisto - Cedric GTX - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Mephisto - Cedric GTX - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 240,00
Boot van Mephisto in zwart leer, op een normale wijdte. De boot heeft een lange voor Mephisto kenmerkende vetersluiting, waarmede die vaak prima aan de voet sluit. De boot heeft een uitneembaar voetbed, waardoor geschikt voor uw eigen steunzool. De boot is gevoerd met Goretex en daardoor wind en waterdicht.

Mephisto is een Frans fabrikaat en heeft diverse fabrieken. Mephisto kenmerkt zich als een comfortabele schoen die meestal niet uitgelopen hoeft te worden, ook de zool is zacht en verend. Een echte schoen voor kilometers loopplezier. meestal niet uitgelopen hoeft te worden, ook de zool is zacht en verend. Een echte schoen voor kilometers loopplezier.

Extra informatie

Artikelnummer 141000035000
Wijdte N/B
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Mephisto
Materiaal LEER TEX
Kleur Zwart

Details

Boot van Mephisto in zwart leer, op een normale wijdte. De boot heeft een lange voor Mephisto kenmerkende vetersluiting, waarmede die vaak prima aan de voet sluit. De boot heeft een uitneembaar voetbed, waardoor geschikt voor uw eigen steunzool. De boot is gevoerd met Goretex en daardoor wind en waterdicht. Mephisto is een Frans fabrikaat en heeft diverse fabrieken. Mephisto kenmerkt zich als een comfortabele schoen die meestal niet uitgelopen hoeft te worden, ook de zool is zacht en verend. Een echte schoen voor kilometers loopplezier. meestal niet uitgelopen hoeft te worden, ook de zool is zacht en verend. Een echte schoen voor kilometers loopplezier.

Mephisto - Cedric GTX - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 240,00

0