Vragen?:0181-618801

Mephisto - Eymar 11900/11951 - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Mephisto - Eymar 11900/11951 - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 215,00
Klittenband schoen van Mephisto in zwart leer met taupe inzet. Deze schoen is uit de Mobil groep van Mephisto en die hebben een bredere leest. De schoen is met klittenband te verstellen. Deze schoen is zeer comfortabel en zult u vele kilometers plezier van hebben. Bij de enkel is de schoen gepolsterd en de voetbedden zijn uitneembaar.

Mephisto is een Frans fabrikaat en heeft diverse fabrieken. Mephisto kenmerkt zich als een comfortabele schoen die meestal niet uitgelopen hoeft te worden, ook de zool is zacht en verend. Een echte schoen voor kilometers loopplezier.

Dit artikel wordt regelmatig nabesteld, mocht uw maat ontbreken kunt u altijd contact met ons opnemen en/of reserveren. Mephisto koop je online bij Ruttenschoenen.nl Dit artikel wordt regelmatig nabesteld, mocht uw maat ontbreken kunt u altijd contact met ons opnemen en/of reserveren.

Extra informatie

Artikelnummer 131040000000
Wijdte H
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Mephisto
Materiaal LEER
Kleur Zwart

Details

Klittenband schoen van Mephisto in zwart leer met taupe inzet. Deze schoen is uit de Mobil groep van Mephisto en die hebben een bredere leest. De schoen is met klittenband te verstellen. Deze schoen is zeer comfortabel en zult u vele kilometers plezier van hebben. Bij de enkel is de schoen gepolsterd en de voetbedden zijn uitneembaar. Mephisto is een Frans fabrikaat en heeft diverse fabrieken. Mephisto kenmerkt zich als een comfortabele schoen die meestal niet uitgelopen hoeft te worden, ook de zool is zacht en verend. Een echte schoen voor kilometers loopplezier. Dit artikel wordt regelmatig nabesteld, mocht uw maat ontbreken kunt u altijd contact met ons opnemen en/of reserveren. Mephisto koop je online bij Ruttenschoenen.nl Dit artikel wordt regelmatig nabesteld, mocht uw maat ontbreken kunt u altijd contact met ons opnemen en/of reserveren.

Mephisto - Eymar 11900/11951 - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 215,00

0