Vragen?:0181-618801

Mephisto - Eymar - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Mephisto - Eymar - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Klittenbandschoen van Mephisto in taupe nubuck, op een extra brede wijdte. Mephisto geeft geen wijdtes aan , maar wij vertalen het naar ca een K wijdte. De schoen is met klittenband te verstellen. De schoen heeft een uitneembaar voetbed en is dus prima geschikt voor uw eigen steunzool.

Mephisto is een Frans fabrikaat en heeft diverse fabrieken. Mephisto kenmerkt zich als een comfortabele schoen die meestal niet uitgelopen hoeft te worden, ook de zool is zacht en verend. Een echte schoen voor vaak jaren kilometers loopplezier.

Extra informatie

Artikelnummer 131460002000
Wijdte K
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Mephisto
Materiaal NUBUCK
Kleur Bruin

Details

Klittenbandschoen van Mephisto in taupe nubuck, op een extra brede wijdte. Mephisto geeft geen wijdtes aan , maar wij vertalen het naar ca een K wijdte. De schoen is met klittenband te verstellen. De schoen heeft een uitneembaar voetbed en is dus prima geschikt voor uw eigen steunzool. Mephisto is een Frans fabrikaat en heeft diverse fabrieken. Mephisto kenmerkt zich als een comfortabele schoen die meestal niet uitgelopen hoeft te worden, ook de zool is zacht en verend. Een echte schoen voor vaak jaren kilometers loopplezier.

Mephisto - Eymar - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 210,00

0