Vragen?:0181-618801

Mephisto - Felipe - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Mephisto - Felipe - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Veterschoen Mephisto zwart leer met nubuck prent zijinzet, op een normale wijdte. De schoen heeft een lange voor Mephisto kenmerkende vetersluiting, waardoor die vaak prima aan de voet sluit. De schoen heeft een uitneembaar voetbed en is dus prima geschikt voor uw eigen steunzool.

Mephisto is een Frans fabrikaat en heeft diverse fabrieken. Mephisto kenmerkt zich als een comfortabele schoen die meestal niet uitgelopen hoeft te worden, ook de zool is zacht en verend. Een echte schoen voor vaak jaren kilometers loopplezier.

Extra informatie

Artikelnummer 101000164000
Wijdte N/B
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Mephisto
Materiaal LEER/NUBUCK/SUEDE
Kleur Zwart

Details

Veterschoen Mephisto zwart leer met nubuck prent zijinzet, op een normale wijdte. De schoen heeft een lange voor Mephisto kenmerkende vetersluiting, waardoor die vaak prima aan de voet sluit. De schoen heeft een uitneembaar voetbed en is dus prima geschikt voor uw eigen steunzool. Mephisto is een Frans fabrikaat en heeft diverse fabrieken. Mephisto kenmerkt zich als een comfortabele schoen die meestal niet uitgelopen hoeft te worden, ook de zool is zacht en verend. Een echte schoen voor vaak jaren kilometers loopplezier.

Mephisto - Felipe - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 160,00

0