Vragen?:0181-618801

Mephisto - Gerald 9855 - Blauw - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Mephisto - Gerald 9855 - Blauw - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Boot van Mephisto in blauw zonder naden over de voet, op een normale wijdte. De boot is met een veter te verstellen. De zool is van imitatie crepe, waardoor wel de look maar niet de nadelen, ze zijn sterker en minder weergevoelig. De boot heeft een uitneembaar voetbed en is dus prima geschikt voor uw eigen steunzool.

Mephisto is een Frans fabrikaat en heeft diverse fabrieken. Mephisto kenmerkt zich als een comfortabele schoen die meestal niet uitgelopen hoeft te worden, ook de zool is zacht en verend. Een echte schoen voor vaak jaren kilometers loopplezier. Mephisto koopt u online en offline bij Ruttenschoenen.nl Een echte schoen voor vaak jaren kilometers loopplezier.

Extra informatie

Artikelnummer 141200003000
Wijdte N/B
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Mephisto
Materiaal SUEDE
Kleur Blauw

Details

Boot van Mephisto in blauw zonder naden over de voet, op een normale wijdte. De boot is met een veter te verstellen. De zool is van imitatie crepe, waardoor wel de look maar niet de nadelen, ze zijn sterker en minder weergevoelig. De boot heeft een uitneembaar voetbed en is dus prima geschikt voor uw eigen steunzool. Mephisto is een Frans fabrikaat en heeft diverse fabrieken. Mephisto kenmerkt zich als een comfortabele schoen die meestal niet uitgelopen hoeft te worden, ook de zool is zacht en verend. Een echte schoen voor vaak jaren kilometers loopplezier. Mephisto koopt u online en offline bij Ruttenschoenen.nl Een echte schoen voor vaak jaren kilometers loopplezier.

Mephisto - Gerald 9855 - Blauw - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 220,00

0