Vragen?:0181-618801

Mephisto -  Jack -  Met uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Mephisto - Jack - Met uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 140,00
Sandalen van Mephisto, verstelbaar met 3 klittenbanden en 1 gesp aan de achterzijde in bruin nubuck. Deze sandaal heeft een heerlijk comfortabel en verend voetbed, Welke vervangen kan worden voor uw eigen steunzool.

Mephisto is Frans merk, wat hoofdzakelijk in Frankrijk en Portugal wordt gemaakt. Het zijn zeer comfortabele schoenen, gemaakt uit hoogwaardige leersoorten en toebehoren. Veelal met uitneembare voetbedden. Een deel van de collectie zit al jaren in de voorraad en vullen wij regelmatig aan. Maar elk seizoen zijn er ook nieuwe snitten en uitvoeringen. Schoenen voor vele kilometers loopplezier. Het wordt niet voor niets het loopwonder uit Frankrijk genoemd. nieuwe snitten en uitvoeringen. Schoenen voor vele kilometers loopplezier. Het wordt niet voor niets het loopwonder uit Frankrijk genoemd.

Een deel van de collectie zit al jaren in de voorraad en vullen wij regelmatig aan. Maar elk seizoen zijn er ook nieuwe snitten en uitvoeringen.

Schoenen voor vele kilometers loopplezier. het wordt niet voor niets het loopwonder uit Frankrijk genoemd.

Extra informatie

Artikelnummer 171400001000
Wijdte BR
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Mephisto
Materiaal NUBUCK
Kleur Bruin

Details

Sandalen van Mephisto, verstelbaar met 3 klittenbanden en 1 gesp aan de achterzijde in bruin nubuck. Deze sandaal heeft een heerlijk comfortabel en verend voetbed, Welke vervangen kan worden voor uw eigen steunzool. Mephisto is Frans merk, wat hoofdzakelijk in Frankrijk en Portugal wordt gemaakt. Het zijn zeer comfortabele schoenen, gemaakt uit hoogwaardige leersoorten en toebehoren. Veelal met uitneembare voetbedden. Een deel van de collectie zit al jaren in de voorraad en vullen wij regelmatig aan. Maar elk seizoen zijn er ook nieuwe snitten en uitvoeringen. Schoenen voor vele kilometers loopplezier. Het wordt niet voor niets het loopwonder uit Frankrijk genoemd. nieuwe snitten en uitvoeringen. Schoenen voor vele kilometers loopplezier. Het wordt niet voor niets het loopwonder uit Frankrijk genoemd. Een deel van de collectie zit al jaren in de voorraad en vullen wij regelmatig aan. Maar elk seizoen zijn er ook nieuwe snitten en uitvoeringen. Schoenen voor vele kilometers loopplezier. het wordt niet voor niets het loopwonder uit Frankrijk genoemd.

Mephisto - Jack - Met uitneembaar voetbed

EUR

€ 140,00

0