Vragen?:0181-618801

Mephisto  -  Jack -  Met uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Mephisto - Jack - Met uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Sandalen van Mephisto, verstelbaar met 3 klittenbanden en 1 gesp in zwart leer. Een heerlijk comfortabel en verend voetbed, welke vervangen kan worden voor uw eigen steunzool

Mephisto is Frans merk, wat hoofdzakelijk in Frankrijk en Portugal wordt gemaakt. Het zijn zeer comfortabele schoenen, gemaakt uit hoogwaardige leersoorten en toebehoren. Veelal met uitneembare voetbedden. Een deel van de collectie zit al jaren in de voorraad en vullen wij regelmatig aan. Maar elk seizoen zijn er ook nieuwe snitten en uitvoeringen.

Schoenen voor vele kilometers loopplezier. het wordt niet voor niets het loopwonder uit Frankrijk genoemd. Een deel van de collectie zit al jaren in de voorraad en vullen wij regelmatig aan. Maar elk seizoen zijn er ook nieuwe snitten en uitvoeringen.

Schoenen voor vele kilometers loopplezier. het wordt niet voor niets het loopwonder uit Frankrijk genoemd.

Extra informatie

Artikelnummer 171000002000
Wijdte BR
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Mephisto
Materiaal LEER
Kleur Zwart

Details

Sandalen van Mephisto, verstelbaar met 3 klittenbanden en 1 gesp in zwart leer. Een heerlijk comfortabel en verend voetbed, welke vervangen kan worden voor uw eigen steunzool Mephisto is Frans merk, wat hoofdzakelijk in Frankrijk en Portugal wordt gemaakt. Het zijn zeer comfortabele schoenen, gemaakt uit hoogwaardige leersoorten en toebehoren. Veelal met uitneembare voetbedden. Een deel van de collectie zit al jaren in de voorraad en vullen wij regelmatig aan. Maar elk seizoen zijn er ook nieuwe snitten en uitvoeringen. Schoenen voor vele kilometers loopplezier. het wordt niet voor niets het loopwonder uit Frankrijk genoemd. Een deel van de collectie zit al jaren in de voorraad en vullen wij regelmatig aan. Maar elk seizoen zijn er ook nieuwe snitten en uitvoeringen. Schoenen voor vele kilometers loopplezier. het wordt niet voor niets het loopwonder uit Frankrijk genoemd.

Mephisto - Jack - Met uitneembaar voetbed

EUR

€ 140,00

0