Vragen?:0181-618801

Mephisto - Jim Bruin  - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Mephisto - Jim Bruin - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 250,00
Sportieve boot van Mephisto in bruin leer met nubuck kraag, op een normale wijdte. De boot heeft een lange voor Mephisto kenmerkende vetersluiting, waarmede die vaak prima aan de voet sluit. De boot heeft een uitneembaar voetbed, waardoor geschikt voor uw eigen steunzool. De boot is gevoerd met Goretex en daardoor wind en waterdicht.

Mephisto is een Frans fabrikaat en heeft diverse fabrieken. Mephisto kenmerkt zich als een comfortabele schoen die meestal niet uitgelopen hoeft te worden, ook de zool is zacht en verend. Een echte schoen voor kilometers loopplezier.

Extra informatie

Artikelnummer 141400049000
Wijdte N/B
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Mephisto
Materiaal LEER
Kleur Bruin

Details

Sportieve boot van Mephisto in bruin leer met nubuck kraag, op een normale wijdte. De boot heeft een lange voor Mephisto kenmerkende vetersluiting, waarmede die vaak prima aan de voet sluit. De boot heeft een uitneembaar voetbed, waardoor geschikt voor uw eigen steunzool. De boot is gevoerd met Goretex en daardoor wind en waterdicht. Mephisto is een Frans fabrikaat en heeft diverse fabrieken. Mephisto kenmerkt zich als een comfortabele schoen die meestal niet uitgelopen hoeft te worden, ook de zool is zacht en verend. Een echte schoen voor kilometers loopplezier.

Mephisto - Jim Bruin - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 250,00

0