Vragen?:0181-618801

Mephisto - Joss - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Mephisto - Joss - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Loafer van Mephisto in taupe gevet leer. De instapper sluit hoog op de voet met aan 2 zijden elastiek voor een betere pasvorm en bij de enkel is de schoen gepolsterd, waardoor comfortabel bij de hiel. Geschikt voor uw eigen steunzool op een normale leest.

Mephisto is een Frans merk, wat nog hoofdzakelijk in Frankrijk en Portugal wordt gemaakt. Het zijn zeer comfortabele schoenen, gemaakt uit hoogwaardige leersoorten en toebehoren. Veelal met uitneembare voetbedden. Een deel van de collectie zit al jaren in de collectie en vullen wij regelmatig aan. Maar elk seizoen zijn er ook nieuwe snitten en uitvoeringen. Schoenen voor vele kilometers loopplezier. Het wordt niet voor niets het loopwonder uit Frankrijk genoemd.

Extra informatie

Artikelnummer 111460004000
Wijdte N/B
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Mephisto
Materiaal LEER
Kleur Bruin

Details

Loafer van Mephisto in taupe gevet leer. De instapper sluit hoog op de voet met aan 2 zijden elastiek voor een betere pasvorm en bij de enkel is de schoen gepolsterd, waardoor comfortabel bij de hiel. Geschikt voor uw eigen steunzool op een normale leest. Mephisto is een Frans merk, wat nog hoofdzakelijk in Frankrijk en Portugal wordt gemaakt. Het zijn zeer comfortabele schoenen, gemaakt uit hoogwaardige leersoorten en toebehoren. Veelal met uitneembare voetbedden. Een deel van de collectie zit al jaren in de collectie en vullen wij regelmatig aan. Maar elk seizoen zijn er ook nieuwe snitten en uitvoeringen. Schoenen voor vele kilometers loopplezier. Het wordt niet voor niets het loopwonder uit Frankrijk genoemd.

Mephisto - Joss - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 145,00

0