Vragen?:0181-618801

Mephisto - Kristof - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Mephisto - Kristof - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Veterschoen Mephisto zwart leer met grijs inzet. Deze schoen is uit de groep Mobile van Mephisto, die vaak op een bredere leest wordt gemaakt. De schoen heeft een lange voor Mephisto kenmerkende vetersluiting, waardoor die vaak prima aan de voet sluit, daarbij een rits aan de buitenzijde, dus eenmaal ingesteld is die makkelijk aan en uit te trekken. De schoen heeft een uitneembaar voetbed en is dus prima geschikt voor uw eigen steunzool.

Mephisto is een Frans fabrikaat en heeft diverse fabrieken. Mephisto kenmerkt zich als een comfortabele schoen die meestal niet uitgelopen hoeft te worden, ook de zool is zacht en verend. Een echte schoen voor vaak jaren kilometers loopplezier.

Extra informatie

Artikelnummer 101010008000
Wijdte N/B
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Mephisto
Materiaal LEER/SUEDE
Kleur Zwart

Details

Veterschoen Mephisto zwart leer met grijs inzet. Deze schoen is uit de groep Mobile van Mephisto, die vaak op een bredere leest wordt gemaakt. De schoen heeft een lange voor Mephisto kenmerkende vetersluiting, waardoor die vaak prima aan de voet sluit, daarbij een rits aan de buitenzijde, dus eenmaal ingesteld is die makkelijk aan en uit te trekken. De schoen heeft een uitneembaar voetbed en is dus prima geschikt voor uw eigen steunzool. Mephisto is een Frans fabrikaat en heeft diverse fabrieken. Mephisto kenmerkt zich als een comfortabele schoen die meestal niet uitgelopen hoeft te worden, ook de zool is zacht en verend. Een echte schoen voor vaak jaren kilometers loopplezier.

Mephisto - Kristof - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 199,00

0