Vragen?:0181-618801

Mephisto Odalys 665 Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Mephisto Odalys 665 Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Bandschoen van Mephisto, verstelbaar met klittenband in bronskleurig leer en een platte hak. Geschikt voor uw eigen steunzool op een normale tot slanke leest.

Mephisto is Frans merk, wat hoofdzakelijk in Frankrijk en Portugal wordt gemaakt. Het zijn zeer comfortabele schoenen, gemaakt uit hoogwaardige leersoorten en toebehoren. Veelal met uitneembare voetbedden. Een deel van de collectie zit al jaren in de voorraad en vullen wij regelmatig aan. Maar elk seizoen zijn er ook nieuwe snitten en uitvoeringen. Schoenen voor vele kilometers loopplezier. Het wordt niet voor niets het loopwonder uit Frankrijk genoemd.

Extra informatie

Artikelnummer 221440013000
Wijdte N/B
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Mephisto
Materiaal LEER
Kleur Bruin

Details

Bandschoen van Mephisto, verstelbaar met klittenband in bronskleurig leer en een platte hak. Geschikt voor uw eigen steunzool op een normale tot slanke leest. Mephisto is Frans merk, wat hoofdzakelijk in Frankrijk en Portugal wordt gemaakt. Het zijn zeer comfortabele schoenen, gemaakt uit hoogwaardige leersoorten en toebehoren. Veelal met uitneembare voetbedden. Een deel van de collectie zit al jaren in de voorraad en vullen wij regelmatig aan. Maar elk seizoen zijn er ook nieuwe snitten en uitvoeringen. Schoenen voor vele kilometers loopplezier. Het wordt niet voor niets het loopwonder uit Frankrijk genoemd.

Mephisto Odalys 665 Uitneembaar voetbed

EUR

€ 140,00

0