Vragen?:0181-618801

Mephisto - Quirina Blauw - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Mephisto - Quirina Blauw - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 140,00
Sandalen van Mephisto, verstelbaar met 2 klittenbanden in blauw geprint nubuck. De sandaal heeft een kurken plateauzool, welke heerlijk comfortabel en verend loopt met een lage hak van ca 20 mm hoog. Het voetbed is uitneembaar, waardoor geschikt voor eigen steunzool. Tip! Draag om steunzool een kousenvoetje, waardoor het netter staat.

Mephisto is Frans merk, wat hoofdzakelijk in Frankrijk en Portugal wordt gemaakt. Het zijn zeer comfortabele schoenen, gemaakt uit hoogwaardige leersoorten en toebehoren. Veelal met uitneembare voetbedden. Een deel van de collectie zit al jaren in de collectie en vullen wij regelmatig aan. Maar elk seizoen zijn er ook nieuwe snitten en uitvoeringen. Schoenen voor vele kilometers loopplezier. Het wordt niet voor niets het loopwonder uit Frankrijk genoemd.

Extra informatie

Artikelnummer 271200042000
Wijdte N/B
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Mephisto
Materiaal NUBUCK
Kleur Blauw

Details

Sandalen van Mephisto, verstelbaar met 2 klittenbanden in blauw geprint nubuck. De sandaal heeft een kurken plateauzool, welke heerlijk comfortabel en verend loopt met een lage hak van ca 20 mm hoog. Het voetbed is uitneembaar, waardoor geschikt voor eigen steunzool. Tip! Draag om steunzool een kousenvoetje, waardoor het netter staat. Mephisto is Frans merk, wat hoofdzakelijk in Frankrijk en Portugal wordt gemaakt. Het zijn zeer comfortabele schoenen, gemaakt uit hoogwaardige leersoorten en toebehoren. Veelal met uitneembare voetbedden. Een deel van de collectie zit al jaren in de collectie en vullen wij regelmatig aan. Maar elk seizoen zijn er ook nieuwe snitten en uitvoeringen. Schoenen voor vele kilometers loopplezier. Het wordt niet voor niets het loopwonder uit Frankrijk genoemd.

Mephisto - Quirina Blauw - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 140,00

0