Vragen?:0181-618801

Mephisto  - Sam

Meer afbeeldingen

Mephisto - Sam

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 150,00
Sandalen van Mephisto, verstelbaar met 1 gesp in bruin leer. Een heerlijk comfortabel en verend voetbed. De hielpartij is deels dicht.

Mephisto is Frans merk, wat hoofdzakelijk in Frankrijk en Portugal wordt gemaakt. Het zijn zeer comfortabele schoenen, gemaakt uit hoogwaardige leersoorten en toebehoren. Veelal met uitneembare voetbedden. Een deel van de collectie zit al jaren in de collectie en vullen wij regelmatig aan. Maar elk seizoen zijn er ook nieuwe snitten en uitvoeringen. Schoenen voor vele kilometers loopplezier. Het wordt niet voor niets het loopwonder uit Frankrijk genoemd. Veelal met uitneembare voetbedden.

Een deel van de collectie zit al jaren in de voorraad en vullen wij regelmatig aan. Maar elk seizoen zijn er ook nieuwe snitten en uitvoeringen.

Schoenen voor vele kilometers loopplezier. het wordt niet voor niets het loopwonder uit Frankrijk genoemd.

Extra informatie

Artikelnummer 174400000000
Wijdte N/B
Uitneembaar voetbed NEE
Leest N/B
Merk Mephisto
Materiaal LEER
Kleur Bruin

Details

Sandalen van Mephisto, verstelbaar met 1 gesp in bruin leer. Een heerlijk comfortabel en verend voetbed. De hielpartij is deels dicht. Mephisto is Frans merk, wat hoofdzakelijk in Frankrijk en Portugal wordt gemaakt. Het zijn zeer comfortabele schoenen, gemaakt uit hoogwaardige leersoorten en toebehoren. Veelal met uitneembare voetbedden. Een deel van de collectie zit al jaren in de collectie en vullen wij regelmatig aan. Maar elk seizoen zijn er ook nieuwe snitten en uitvoeringen. Schoenen voor vele kilometers loopplezier. Het wordt niet voor niets het loopwonder uit Frankrijk genoemd. Veelal met uitneembare voetbedden. Een deel van de collectie zit al jaren in de voorraad en vullen wij regelmatig aan. Maar elk seizoen zijn er ook nieuwe snitten en uitvoeringen. Schoenen voor vele kilometers loopplezier. het wordt niet voor niets het loopwonder uit Frankrijk genoemd.

Mephisto - Sam

EUR

€ 150,00

0