Vragen?:0181-618801

Mephisto - Tyron - 22067

Meer afbeeldingen

Mephisto - Tyron - 22067

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 260,00
Brogues schoen Mephisto met veter in midden bruin leer, op een normale wijdte. De schoen is gemaakt op een goodyear maakwijze, wat een van de beste en stevigste maakwijzes is en nog deels genaaid wordt. Wat Mephisto hierbij kenmerkt is dat u nog steeds op een zacht voetbed loopt.

Mephisto is een Frans fabrikaat en heeft diverse fabrieken. Mephisto kenmerkt zich als een comfortabele schoen die meestal niet uitgelopen hoeft te worden, ook de zool is zacht en verend. Een echte schoen voor kilometers loopplezier.

Extra informatie

Artikelnummer 100410001000
Wijdte N/B
Uitneembaar voetbed NEE
Leest N/B
Merk Mephisto
Materiaal LEER
Kleur Bruin

Details

Brogues schoen Mephisto met veter in midden bruin leer, op een normale wijdte. De schoen is gemaakt op een goodyear maakwijze, wat een van de beste en stevigste maakwijzes is en nog deels genaaid wordt. Wat Mephisto hierbij kenmerkt is dat u nog steeds op een zacht voetbed loopt. Mephisto is een Frans fabrikaat en heeft diverse fabrieken. Mephisto kenmerkt zich als een comfortabele schoen die meestal niet uitgelopen hoeft te worden, ook de zool is zacht en verend. Een echte schoen voor kilometers loopplezier.

Mephisto - Tyron - 22067

EUR

€ 260,00

0