Vragen?:0181-618801

Mephisto - Willem - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Mephisto - Willem - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 210,00
Shelsea korte laars van Mephisto in zwart glad leer zonder naden over de voet, op een normale wijdte. De laars heeft een rits aan de binnenzijde en elastiek aan de buitenzijde. De laars heeft een uitneembaar voetbed en is dus prima geschikt voor uw eigen steunzool.

Mephisto is een Frans fabrikaat en heeft diverse fabrieken. Mephisto kenmerkt zich als een comfortabele schoen die meestal niet uitgelopen hoeft te worden, ook de zool is zacht en verend. Een echte schoen voor vaak jaren kilometers loopplezier.

Extra informatie

Artikelnummer 151000006000
Wijdte N/B
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Mephisto
Materiaal LEER
Kleur Zwart

Details

Shelsea korte laars van Mephisto in zwart glad leer zonder naden over de voet, op een normale wijdte. De laars heeft een rits aan de binnenzijde en elastiek aan de buitenzijde. De laars heeft een uitneembaar voetbed en is dus prima geschikt voor uw eigen steunzool. Mephisto is een Frans fabrikaat en heeft diverse fabrieken. Mephisto kenmerkt zich als een comfortabele schoen die meestal niet uitgelopen hoeft te worden, ook de zool is zacht en verend. Een echte schoen voor vaak jaren kilometers loopplezier.

Mephisto - Willem - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 210,00

0