Vragen?:0181-618801

Mephisto - Zach

Meer afbeeldingen

Mephisto - Zach

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Slippers van Mephisto, verstelbaar met 3 gespen in zwart leer. Een heerlijk comfortabel en verend voetbed.

Mephisto is Frans merk, wat hoofdzakelijk in Frankrijk en Portugal wordt gemaakt. Het zijn zeer comfortabele schoenen, gemaakt uit hoogwaardige leersoorten en toebehoren. Veelal met uitneembare voetbedden. Een deel van de collectie zit al jaren in de collectie en vullen wij regelmatig aan. Maar elk seizoen zijn er ook nieuwe snitten en uitvoeringen. Schoenen voor vele kilometers loopplezier. Het wordt niet voor niets het loopwonder uit Frankrijk genoemd. voor niets het loopwonder uit Frankrijk genoemd.

Een deel van de collectie zit al jaren in de voorraad en vullen wij regelmatig aan. Maar elk seizoen zijn er ook nieuwe snitten en uitvoeringen.

Schoenen voor vele kilometers loopplezier. het wordt niet voor niets het loopwonder uit Frankrijk genoemd.

Extra informatie

Artikelnummer 180000013000
Wijdte N/B
Uitneembaar voetbed NEE
Leest N/B
Merk Mephisto
Materiaal LEER
Kleur Zwart

Details

Slippers van Mephisto, verstelbaar met 3 gespen in zwart leer. Een heerlijk comfortabel en verend voetbed. Mephisto is Frans merk, wat hoofdzakelijk in Frankrijk en Portugal wordt gemaakt. Het zijn zeer comfortabele schoenen, gemaakt uit hoogwaardige leersoorten en toebehoren. Veelal met uitneembare voetbedden. Een deel van de collectie zit al jaren in de collectie en vullen wij regelmatig aan. Maar elk seizoen zijn er ook nieuwe snitten en uitvoeringen. Schoenen voor vele kilometers loopplezier. Het wordt niet voor niets het loopwonder uit Frankrijk genoemd. voor niets het loopwonder uit Frankrijk genoemd. Een deel van de collectie zit al jaren in de voorraad en vullen wij regelmatig aan. Maar elk seizoen zijn er ook nieuwe snitten en uitvoeringen. Schoenen voor vele kilometers loopplezier. het wordt niet voor niets het loopwonder uit Frankrijk genoemd.

Mephisto - Zach

EUR

€ 99,95

0