Vragen?:0181-618801

Op Maat Voor - Wijdte K - 101 04 Cognac - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Op Maat Voor - Wijdte K - 101 04 Cognac - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

Normale prijs: € 290,00

Special Price € 89,00

Heren boot van Op maat voor Ruttenschoenen in cognac kleurig leer. De boots zijn geheel leer gevoerd. Deze boots worden speciaal voor een paar speciaalzaken gemaakt uit hoog waardige leermaterialen. Geschikt voor extra brede voeten op een K wijdte. De voetbedden zijn uitneembaar, dus de boot is geschikt voor eigen steunzool.

Op maat voor is speciaal ontwikkeld voor een paar speciaalzaken. Tot nu toe voor de brede en extra brede voet, omdat daar behoefte aan was. Er worden hoogwaardige leersoorten gebruikt. De schoenen worden in europa gemaakt.

Extra informatie

Artikelnummer 141480001000
Wijdte K
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Op Maat Voor
Materiaal LEER
Kleur Bruin

Details

Heren boot van Op maat voor Ruttenschoenen in cognac kleurig leer. De boots zijn geheel leer gevoerd. Deze boots worden speciaal voor een paar speciaalzaken gemaakt uit hoog waardige leermaterialen. Geschikt voor extra brede voeten op een K wijdte. De voetbedden zijn uitneembaar, dus de boot is geschikt voor eigen steunzool. Op maat voor is speciaal ontwikkeld voor een paar speciaalzaken. Tot nu toe voor de brede en extra brede voet, omdat daar behoefte aan was. Er worden hoogwaardige leersoorten gebruikt. De schoenen worden in europa gemaakt.

Op Maat Voor - Wijdte K - 101 04 Cognac - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 290,00

0