Vragen?:0181-618801

Op maat voor - Wijdte K - 102 01 Blauw - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Op maat voor - Wijdte K - 102 01 Blauw - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 290,00
Heren brogues schoen van Op maat voor Ruttenschoenen in blauw leer. De schoenen zijn geheel leer gevoerd. Deze schoenen worden speciaal voor een paar speciaalzaken gemaakt uit hoog waardige leermaterialen. Geschikt voor extra brede voeten op een K wijdte. De voetbedden zijn uitneembaar, dus de schoen is geschikt voor eigen steunzool.

Op maat voor is speciaal ontwikkeld voor een paar speciaalzaken. Tot nu toe voor de brede en extra brede voet, omdat daar behoefte aan was. Er worden hoogwaardige leersoorten gebruikt. De schoenen worden in europa gemaakt.

Extra informatie

Artikelnummer 101200018000
Wijdte K
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Op Maat Voor
Materiaal LEER
Kleur Blauw

Details

Heren brogues schoen van Op maat voor Ruttenschoenen in blauw leer. De schoenen zijn geheel leer gevoerd. Deze schoenen worden speciaal voor een paar speciaalzaken gemaakt uit hoog waardige leermaterialen. Geschikt voor extra brede voeten op een K wijdte. De voetbedden zijn uitneembaar, dus de schoen is geschikt voor eigen steunzool. Op maat voor is speciaal ontwikkeld voor een paar speciaalzaken. Tot nu toe voor de brede en extra brede voet, omdat daar behoefte aan was. Er worden hoogwaardige leersoorten gebruikt. De schoenen worden in europa gemaakt.

Op maat voor - Wijdte K - 102 01 Blauw - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 290,00

0