Vragen?:0181-618801

GESP/BAND L.S. LER. ZOOL Rood 17807.02 90

Meer afbeeldingen

GESP/BAND L.S. LER. ZOOL Rood 17807.02 90

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 290,00
Heren schoen van Op maat voor Ruttenschoenen in bordeau leer met leren zool. De schoenen zijn geheel leer gevoerd. Deze schoenen worden speciaal voor een paar speciaalzaken gemaakt uit hoog waardige leermaterialen. Geschikt voor extra brede voeten op een K wijdte. De voetbedden zijn uitneembaar, dus de schoen is geschikt voor eigen steunzool.

Op maat voor is speciaal ontwikkeld voor een paar speciaalzaken. Tot nu toe voor de brede en extra brede voet, omdat daar behoefte aan was. Er worden hoogwaardige leersoorten gebruikt. De schoenen worden in europa gemaakt.

Extra informatie

Artikelnummer 123500001000
Wijdte K
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk breekel
Materiaal LEER
Kleur Rood

Details

Heren schoen van Op maat voor Ruttenschoenen in bordeau leer met leren zool. De schoenen zijn geheel leer gevoerd. Deze schoenen worden speciaal voor een paar speciaalzaken gemaakt uit hoog waardige leermaterialen. Geschikt voor extra brede voeten op een K wijdte. De voetbedden zijn uitneembaar, dus de schoen is geschikt voor eigen steunzool. Op maat voor is speciaal ontwikkeld voor een paar speciaalzaken. Tot nu toe voor de brede en extra brede voet, omdat daar behoefte aan was. Er worden hoogwaardige leersoorten gebruikt. De schoenen worden in europa gemaakt.

GESP/BAND L.S. LER. ZOOL Rood 17807.02 90

EUR

€ 290,00

0