Vragen?:0181-618801

Panama Jack - Bota Panama - Met uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Panama Jack - Bota Panama - Met uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 150,00
Boot van Panama Jack in bruin gevet nubuck met stevige rubberzool en uitneembaar voetbed. De boot heeft een stevige rubber zool met profiel.

Dit artikel wordt regelmatig nabesteld, mocht uw maat ontbreken kunt u altijd contact met ons opnemen en/of reserveren.

Panama Jack is geboren in 1989 aan de mediterrane kust. Antonio Vincente, de ontdekker, die altijd de drang heeft een stap verder te gaan dan anderen, hanteerde de principes. 1 De Panama Jack klant is niet afhankelijk van leeftijd of sociale status, maar van houding en manier van denken. 2 Het plezier van lopen, de natuurlijke stijl en het zoeken van dagelijks avontuur staan voorop. 3 het product moet in behoeftes voorzien. Gebaseerd op het concept om iets anders te maken, een nieuwe horizon te ontdekken, het concept van lekker lopen. Zo startte het avontuur van Panama Jack.

Extra informatie

Artikelnummer 141400006000
Wijdte N/B
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Panama Jack
Materiaal NUBUCK
Kleur Bruin

Details

Boot van Panama Jack in bruin gevet nubuck met stevige rubberzool en uitneembaar voetbed. De boot heeft een stevige rubber zool met profiel. Dit artikel wordt regelmatig nabesteld, mocht uw maat ontbreken kunt u altijd contact met ons opnemen en/of reserveren. Panama Jack is geboren in 1989 aan de mediterrane kust. Antonio Vincente, de ontdekker, die altijd de drang heeft een stap verder te gaan dan anderen, hanteerde de principes. 1 De Panama Jack klant is niet afhankelijk van leeftijd of sociale status, maar van houding en manier van denken. 2 Het plezier van lopen, de natuurlijke stijl en het zoeken van dagelijks avontuur staan voorop. 3 het product moet in behoeftes voorzien. Gebaseerd op het concept om iets anders te maken, een nieuwe horizon te ontdekken, het concept van lekker lopen. Zo startte het avontuur van Panama Jack.

Panama Jack - Bota Panama - Met uitneembaar voetbed

EUR

€ 150,00

0