Vragen?:0181-618801

Piedro - 151 70003 - Zwart/Wit - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Piedro - 151 70003 - Zwart/Wit - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 125,00
Sportieve sneakers van Piedro in zwart met wit knitted (geweven) stof met een leren voering. De zool is licht gekleurd en de schoen heeft een stevig contrefort en een rubber neus. Prima geschikt voor dames, maar ook voor de grotere maten jongens en meisjes, die graag een modieuze schoen willen.

Piedro een van oorsprong gerenommeerd kinderschoenen fabrikant van goede kwaliteitschoenen.Een puur Hollandse ontwikkeling. De look van een sportschoen, maar wel 1 die stevigheid biedt. Wij hebben ze tegenwoordig in de grotere maten voor dames, jongens en meisjes tot en met maat 45 zo lang de voorraad strekt. Door een extra inlegzool die eruit of erin kan is die voor veel voeten geschikt. De voetbedden zijn uitneembaar.

Extra informatie

Artikelnummer 201980055000
Wijdte N/B
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Piedro
Materiaal STOF
Kleur Wit

Details

Sportieve sneakers van Piedro in zwart met wit knitted (geweven) stof met een leren voering. De zool is licht gekleurd en de schoen heeft een stevig contrefort en een rubber neus. Prima geschikt voor dames, maar ook voor de grotere maten jongens en meisjes, die graag een modieuze schoen willen. Piedro een van oorsprong gerenommeerd kinderschoenen fabrikant van goede kwaliteitschoenen.Een puur Hollandse ontwikkeling. De look van een sportschoen, maar wel 1 die stevigheid biedt. Wij hebben ze tegenwoordig in de grotere maten voor dames, jongens en meisjes tot en met maat 45 zo lang de voorraad strekt. Door een extra inlegzool die eruit of erin kan is die voor veel voeten geschikt. De voetbedden zijn uitneembaar.

Piedro - 151 70003 - Zwart/Wit - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 125,00

0