Vragen?:0181-618801

Rohde - Wijdte G - 5712 Blauw - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Rohde - Wijdte G - 5712 Blauw - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Slipper van Rohde met 2 klittenband te verstellen in blauw suède in combinatie met een metallic fijne crocoprint. Op een G wijdte. Het zijn comfortabele slippers. De slipper heeft een sleehak met een plateauzool, waardoor de hak hoger lijkt dan die is, ca 30 mm hoog en de voetbedden zijn uitneembaar, dus de slippers zijn geschikt voor eigen steunzool.

Rohde is een Duitse firma, wat hoofdzakelijk in de aziatische landen wordt gefabriceerd. Enkele worden met uitneembaar voetbed gemaakt, deze zijn meestal vrij dun, dus niet zo geschikt voor dikke steunzolen.

Extra informatie

Artikelnummer 293230002000
Wijdte N/B
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Rohde
Materiaal SUEDE
Kleur Blauw

Details

Slipper van Rohde met 2 klittenband te verstellen in blauw suède in combinatie met een metallic fijne crocoprint. Op een G wijdte. Het zijn comfortabele slippers. De slipper heeft een sleehak met een plateauzool, waardoor de hak hoger lijkt dan die is, ca 30 mm hoog en de voetbedden zijn uitneembaar, dus de slippers zijn geschikt voor eigen steunzool. Rohde is een Duitse firma, wat hoofdzakelijk in de aziatische landen wordt gefabriceerd. Enkele worden met uitneembaar voetbed gemaakt, deze zijn meestal vrij dun, dus niet zo geschikt voor dikke steunzolen.

Rohde - Wijdte G - 5712 Blauw - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 69,95

0