Vragen?:0181-618801

Romika Präsident 73060

Meer afbeeldingen

Romika Präsident 73060

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 54,95
Heren pantoffelslipper van Romika in zwart leer. Bovenop een zogenaamde spiegel en aan de zijkant zit elastiek voor een nog betere pasvorm.

Romika is een Duits pantoffelmerk, die ook vrije tijds schoeisel en slippers maken. Het zijn comfortabele leesten en hebben een goede kwaliteit. Romika is opgericht in de jaren 20 van de vorige eeuw een klein gedeelte wordt nog in Trier gemaakt verder hebben ze fabrieken in de oostbloklanden als Hongarije,Roemenië en Tsjechië.

Dit artikel wordt regelmatig nabesteld, mocht uw maat ontbreken kunt u altijd contact met ons opnemen en/of reserveren.

Extra informatie

Artikelnummer 410000013000
Wijdte N/B
Uitneembaar voetbed NEE
Leest N/B
Merk Romika
Materiaal LEER
Kleur Zwart

Details

Heren pantoffelslipper van Romika in zwart leer. Bovenop een zogenaamde spiegel en aan de zijkant zit elastiek voor een nog betere pasvorm. Romika is een Duits pantoffelmerk, die ook vrije tijds schoeisel en slippers maken. Het zijn comfortabele leesten en hebben een goede kwaliteit. Romika is opgericht in de jaren 20 van de vorige eeuw een klein gedeelte wordt nog in Trier gemaakt verder hebben ze fabrieken in de oostbloklanden als Hongarije,Roemenië en Tsjechië. Dit artikel wordt regelmatig nabesteld, mocht uw maat ontbreken kunt u altijd contact met ons opnemen en/of reserveren.

Romika Präsident 73060

EUR

€ 54,95

0