Vragen?:0181-618801

Schneider - Wijdte C - 571 519 - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Schneider - Wijdte C - 571 519 - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 250,00
Sneaker van Schneider op een extra smalle C wijdte in zilvergrijs metallic leer met fantasie print. Verstelbaar met veter en daarbij een rits aan de zijkant. De schoen heeft een dun zacht uitneembaar voetbed wat op 2 plaatsen is vastgezet.

Schneider is een gespecialiseerde fabrikant van smalle schoenen (wijdte C) en sinds kort is daar de D wijdte bij toegevoegd. De fabriek staat in Zwitserland , maar veel wordt tegenwoordig in Slowakije gemaakt. Ze gebruiken alleen hoogwaardige materialen en leersoorten.

Extra informatie

Artikelnummer 201860011000
Wijdte C
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Schneider
Materiaal LEER LAMSVACHT
Kleur Zilver

Details

Sneaker van Schneider op een extra smalle C wijdte in zilvergrijs metallic leer met fantasie print. Verstelbaar met veter en daarbij een rits aan de zijkant. De schoen heeft een dun zacht uitneembaar voetbed wat op 2 plaatsen is vastgezet. Schneider is een gespecialiseerde fabrikant van smalle schoenen (wijdte C) en sinds kort is daar de D wijdte bij toegevoegd. De fabriek staat in Zwitserland , maar veel wordt tegenwoordig in Slowakije gemaakt. Ze gebruiken alleen hoogwaardige materialen en leersoorten.

Schneider - Wijdte C - 571 519 - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 250,00

0