Vragen?:0181-618801

Sioux - Wijdte G - Grashopper - Uitneembaar voetbed.

Meer afbeeldingen

Sioux - Wijdte G - Grashopper - Uitneembaar voetbed.

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 160,00
Mocassins van Sioux met een veter de Grashopper, nu weer helemaal modern in allerlei kleuren. Het artikel bestaat al sinds 1964, inmiddels hebben ze ook een uitneembaar voetbed en is er dus een eigen steunzool in te leggen. Deze in zwart nubuck met fijne witte stippels. Mocassin maakwijze is een lichte en soepele maakwijze, die zich heerlijk naar de voet vormt.

Sioux is een Duits merk die in 1954 start met het idee gebaseerd op de indianen om lichte zachte schoenen te vervaardigen. Vanaf het begin maken zij mocassins, waar het merk heden ten dage nog grotendeels op draait.

Extra informatie

Artikelnummer 101060003000
Wijdte G
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Sioux
Materiaal NUBUCK
Kleur Zwart

Details

Mocassins van Sioux met een veter de Grashopper, nu weer helemaal modern in allerlei kleuren. Het artikel bestaat al sinds 1964, inmiddels hebben ze ook een uitneembaar voetbed en is er dus een eigen steunzool in te leggen. Deze in zwart nubuck met fijne witte stippels. Mocassin maakwijze is een lichte en soepele maakwijze, die zich heerlijk naar de voet vormt. Sioux is een Duits merk die in 1954 start met het idee gebaseerd op de indianen om lichte zachte schoenen te vervaardigen. Vanaf het begin maken zij mocassins, waar het merk heden ten dage nog grotendeels op draait.

Sioux - Wijdte G - Grashopper - Uitneembaar voetbed.

EUR

€ 160,00

0