Vragen?:0181-618801

Solidus - Wijdte H - 25021 - Blauw - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Solidus - Wijdte H - 25021 - Blauw - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 175,00
Sneaker van Solidus met veter te verstellen in blauw nubuck met een fantasie print. Aan de zijkant zit een rits, waardoor als de veter eenmaal is ingesteld de schoen makkelijk uit en aan te trekken is. De schoen heeft een sleehak van ca 30 mm en is gemaakt op een brede H wijdte op de leest Helia. De voetbedden zijn uitneembaar en de schoen is dus geschikt voor uw eigen steunzool.

Solidus is een Duits fabrikaat, met diverse leesten en wijdtematen. gemaakt uit zachte leersoorten. Veel leesten en artiklen komen vaak weer terug, veelal in een andere uitvoering.

Extra informatie

Artikelnummer 201240030000
Wijdte H
Uitneembaar voetbed JA
Leest Helia
Merk Solidus
Materiaal NUBUCK
Kleur Blauw

Details

Sneaker van Solidus met veter te verstellen in blauw nubuck met een fantasie print. Aan de zijkant zit een rits, waardoor als de veter eenmaal is ingesteld de schoen makkelijk uit en aan te trekken is. De schoen heeft een sleehak van ca 30 mm en is gemaakt op een brede H wijdte op de leest Helia. De voetbedden zijn uitneembaar en de schoen is dus geschikt voor uw eigen steunzool. Solidus is een Duits fabrikaat, met diverse leesten en wijdtematen. gemaakt uit zachte leersoorten. Veel leesten en artiklen komen vaak weer terug, veelal in een andere uitvoering.

Solidus - Wijdte H - 25021 - Blauw - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 175,00

0