Vragen?:0181-618801

Solidus - Wijdte H - 27001 - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Solidus - Wijdte H - 27001 - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 175,00
Sneaker van Solidus met veter te verstellen in zilver grijs leer met metallic en een fantasie print. Aan de zijkant zit een rits, waardoor als de veter eenmaal is ingesteld de schoen makkelijk uit en aan te trekken is. Gemaakt op een brede H wijdte op de leest Heaven met een bijna platte sleehak van ca 20 mm hoog. De voetbedden zijn uitneembaar en dus geschikt voor uw eigen steunzool.

Solidus is een Duits fabrikaat, met diverse leesten en wijdtematen. gemaakt uit zachte leersoorten. Veel leesten en artiklen komen vaak weer terug, veelal in een andere uitvoering.

Extra informatie

Artikelnummer 201860013000
Wijdte H
Uitneembaar voetbed JA
Leest Haeven H
Merk Solidus
Materiaal LEER
Kleur Zilver

Details

Sneaker van Solidus met veter te verstellen in zilver grijs leer met metallic en een fantasie print. Aan de zijkant zit een rits, waardoor als de veter eenmaal is ingesteld de schoen makkelijk uit en aan te trekken is. Gemaakt op een brede H wijdte op de leest Heaven met een bijna platte sleehak van ca 20 mm hoog. De voetbedden zijn uitneembaar en dus geschikt voor uw eigen steunzool. Solidus is een Duits fabrikaat, met diverse leesten en wijdtematen. gemaakt uit zachte leersoorten. Veel leesten en artiklen komen vaak weer terug, veelal in een andere uitvoering.

Solidus - Wijdte H - 27001 - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 175,00

0