Vragen?:0181-618801

Solidus - Wijdte H - 64001 00578 - Zwart - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Solidus - Wijdte H - 64001 00578 - Zwart - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 180,00
Heren veterschoen van Solidus, in zwart zacht leer in combinatie met nubuck. Geschikt voor brede gevoelige voeten op een H wijdte op de leest Hardy. Aan de zijkant zit een rits, waardoor die makkelijk is aan en uit te trekken. De voetbedden zijn uitneembaar en de schoenen zijn dus geschikt voor uw eigen steunzool.

Solidus is een Duits fabricaat, met diverse leesten en wijdtematen, tot super breed. Ze gebruiken zachte leersoorten, waardoor ze vaak zeer comfortabel en geschikt voor gevoelige voeten zijn. De schoenen zijn ook vaak lichter van gewicht. Veel leesten en artikelen komen vaak weer terug, veelal in een andere uitvoering.

Extra informatie

Artikelnummer 101000072000
Wijdte H
Uitneembaar voetbed JA
Leest Hardy
Merk Solidus
Materiaal LEER/NUBUCK
Kleur Zwart

Details

Heren veterschoen van Solidus, in zwart zacht leer in combinatie met nubuck. Geschikt voor brede gevoelige voeten op een H wijdte op de leest Hardy. Aan de zijkant zit een rits, waardoor die makkelijk is aan en uit te trekken. De voetbedden zijn uitneembaar en de schoenen zijn dus geschikt voor uw eigen steunzool. Solidus is een Duits fabricaat, met diverse leesten en wijdtematen, tot super breed. Ze gebruiken zachte leersoorten, waardoor ze vaak zeer comfortabel en geschikt voor gevoelige voeten zijn. De schoenen zijn ook vaak lichter van gewicht. Veel leesten en artikelen komen vaak weer terug, veelal in een andere uitvoering.

Solidus - Wijdte H - 64001 00578 - Zwart - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 180,00

0