Vragen?:0181-618801

Solidus - Wijdte H - 64005 Bruin - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Solidus - Wijdte H - 64005 Bruin - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Sneakerboot van Solidus voor heren, verstelbaar met een veter en met aan de zijkant een rits, waardoor eenmaal ingesteld makkelijk uit en aan te trekken. In midden bruin nubuck op een brede H wijdte op de leest Hardy. De boot heeft een bijna platte hak en is geschikt voor brede voeten en voor uw eigen steunzool.

Solidus is een Duits fabricaat, met diverse leesten en wijdtematen, van smal tot super breed. Ze gebruiken zachte leersoorten, waardoor ze vaak zeer comfortabel en geschikt voor gevoelige voeten zijn. Vor de zeer gevoelige en of diabete voet, maken ze ook nog een speciale collectie "Solicare" Veel leesten en artikelen komen vaak weer terug, veelal in een andere uitvoering. Solidus koopt u online en offline bij Ruttenschoenen.

Extra informatie

Artikelnummer 141410021000
Wijdte H
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Solidus
Materiaal NUBUCK
Kleur Bruin

Details

Sneakerboot van Solidus voor heren, verstelbaar met een veter en met aan de zijkant een rits, waardoor eenmaal ingesteld makkelijk uit en aan te trekken. In midden bruin nubuck op een brede H wijdte op de leest Hardy. De boot heeft een bijna platte hak en is geschikt voor brede voeten en voor uw eigen steunzool. Solidus is een Duits fabricaat, met diverse leesten en wijdtematen, van smal tot super breed. Ze gebruiken zachte leersoorten, waardoor ze vaak zeer comfortabel en geschikt voor gevoelige voeten zijn. Vor de zeer gevoelige en of diabete voet, maken ze ook nog een speciale collectie "Solicare" Veel leesten en artikelen komen vaak weer terug, veelal in een andere uitvoering. Solidus koopt u online en offline bij Ruttenschoenen.

Solidus - Wijdte H - 64005 Bruin - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 205,00

0