Vragen?:0181-618801

Solidus - Wijdte H - 81173 - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Solidus - Wijdte H - 81173 - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 160,00
Heren veterschoen van Solidus, in zwart soepel leer. Over het voorblad lopen 2 lengtestiksels. Geschikt voor uw eigen steunzool op een brede H wijdte, op de leest Henk.

Solidus is een Duits fabricaat, met diverse leesten en wijdtematen, tot super breed. Ze gebruiken zachte leersoorten, waardoor ze vaak zeer comfortabel en geschikt voor gevoelige voeten zijn. Veel leesten en artikelen komen vaak weer terug, veelal in een andere uitvoering. Vor de zeer gevoelige en of diabete voet, maken ze ook nog een speciale collectie "Solicare" Veel leesten en artikelen komen vaak weer terug, veelal in een andere uitvoering.

Extra informatie

Artikelnummer 101000162000
Wijdte H
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Solidus
Materiaal LEER
Kleur Zwart

Details

Heren veterschoen van Solidus, in zwart soepel leer. Over het voorblad lopen 2 lengtestiksels. Geschikt voor uw eigen steunzool op een brede H wijdte, op de leest Henk. Solidus is een Duits fabricaat, met diverse leesten en wijdtematen, tot super breed. Ze gebruiken zachte leersoorten, waardoor ze vaak zeer comfortabel en geschikt voor gevoelige voeten zijn. Veel leesten en artikelen komen vaak weer terug, veelal in een andere uitvoering. Vor de zeer gevoelige en of diabete voet, maken ze ook nog een speciale collectie "Solicare" Veel leesten en artikelen komen vaak weer terug, veelal in een andere uitvoering.

Solidus - Wijdte H - 81173 - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 160,00

0