Vragen?:0181-618801

Solidus - Wijdte K - 29062 - Wit - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Solidus - Wijdte K - 29062 - Wit - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 180,00
Sneaker van Solidus met veter te verstellen in wit leer in combinatie met goudkleurig leer aan de achterkant. Gemaakt op een extra brede K wijdte op de leest Kate met een bijna platte sleehak van ca 20 mm hoog. Aan de zijkant zit een rits , aardoor de schoen makkelijk aan en uit te trekken is.De voetbedden zijn uitneembaar en de schoen is dus geschikt voor uw eigen steunzool.

Solidus is een Duits fabrikaat, met diverse leesten en wijdtematen. gemaakt uit zachte leersoorten. Veel leesten en artiklen komen vaak weer terug, veelal in een andere uitvoering.

Extra informatie

Artikelnummer 201980051000
Wijdte K
Uitneembaar voetbed JA
Leest Kate K
Merk Solidus
Materiaal LEER
Kleur Wit

Details

Sneaker van Solidus met veter te verstellen in wit leer in combinatie met goudkleurig leer aan de achterkant. Gemaakt op een extra brede K wijdte op de leest Kate met een bijna platte sleehak van ca 20 mm hoog. Aan de zijkant zit een rits , aardoor de schoen makkelijk aan en uit te trekken is.De voetbedden zijn uitneembaar en de schoen is dus geschikt voor uw eigen steunzool. Solidus is een Duits fabrikaat, met diverse leesten en wijdtematen. gemaakt uit zachte leersoorten. Veel leesten en artiklen komen vaak weer terug, veelal in een andere uitvoering.

Solidus - Wijdte K - 29062 - Wit - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 180,00

0