Vragen?:0181-618801

Stretchwalker -  Wijdte H - SWX10 - 30062 923 - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Stretchwalker - Wijdte H - SWX10 - 30062 923 - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 199,00
Heren balansschoen van Xsensible op een brede H wijdte, verstelbaar met een veter. Gemaakt in olijf groen suède waarin stretch verwerkt is icm met beige. In het geleng zit een blokje verwerkt, waarop de voet balanceert en wat het lopenvergemakkelijkt. Het voetbed is uitneembaar, dus geschikt voor uw eigen steunzool.

De gepatenteerde stretch leer technologie Xsensible inside® bestaat uit verschillende lagen en elke laag heeft een specifieke functie. De buitenste laag is gemaakt van echt leer en heeft een speciale behandeling ondergaan waardoor het beschikt over een verbazingwekkende elasticiteit. Het stretch leer zorgt voor een maximale bewegingsvrijheid. Alle Xsensible schoenen voelen aan als een tweede huid, Xsensible schoenen zijn ook geschikt voor mensen met gevoelige voeten.

Extra informatie

Artikelnummer 101340006000
Wijdte H
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Xsensible
Materiaal SUEDE
Kleur Groen

Details

Heren balansschoen van Xsensible op een brede H wijdte, verstelbaar met een veter. Gemaakt in olijf groen suède waarin stretch verwerkt is icm met beige. In het geleng zit een blokje verwerkt, waarop de voet balanceert en wat het lopenvergemakkelijkt. Het voetbed is uitneembaar, dus geschikt voor uw eigen steunzool. De gepatenteerde stretch leer technologie Xsensible inside® bestaat uit verschillende lagen en elke laag heeft een specifieke functie. De buitenste laag is gemaakt van echt leer en heeft een speciale behandeling ondergaan waardoor het beschikt over een verbazingwekkende elasticiteit. Het stretch leer zorgt voor een maximale bewegingsvrijheid. Alle Xsensible schoenen voelen aan als een tweede huid, Xsensible schoenen zijn ook geschikt voor mensen met gevoelige voeten.

Stretchwalker - Wijdte H - SWX10 - 30062 923 - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 199,00

0