Vragen?:0181-618801

Stuppy - Wijdte M - 6852 Bruin - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Stuppy - Wijdte M - 6852 Bruin - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Comfortabele herenschoen met klittenband te verstellen van Stuppy in bruin leer waarin stretch verwerkt is. Gemaakt op de superbrede M wijdte. Zeer geschikt voor extra brede voeten die gevoelig zijn. Het voetbed is uitneembaar en de schoen is dus geschikt voor uw eigen steunzool. De hak is bijna plat ca 20 mm.

Stuppy is een specialistisch klein fabricaat ontstaan in de 50er jaren, wat u niet overal zal tegenkomen. Ze maken o.a hoogwaardige pantoffels waar de voetbedden uitkunnen. Maar ook comfortabele dames en heren schoenen met uitneembare voetbedden. Er worden veeal stretch materialen gebruikt. Het is een echt comfort merk.

Extra informatie

Artikelnummer 131400001000
Wijdte M
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Stuppy
Materiaal LEER
Kleur Bruin

Details

Comfortabele herenschoen met klittenband te verstellen van Stuppy in bruin leer waarin stretch verwerkt is. Gemaakt op de superbrede M wijdte. Zeer geschikt voor extra brede voeten die gevoelig zijn. Het voetbed is uitneembaar en de schoen is dus geschikt voor uw eigen steunzool. De hak is bijna plat ca 20 mm. Stuppy is een specialistisch klein fabricaat ontstaan in de 50er jaren, wat u niet overal zal tegenkomen. Ze maken o.a hoogwaardige pantoffels waar de voetbedden uitkunnen. Maar ook comfortabele dames en heren schoenen met uitneembare voetbedden. Er worden veeal stretch materialen gebruikt. Het is een echt comfort merk.

Stuppy - Wijdte M - 6852 Bruin - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 170,00

0