Vragen?:0181-618801

Teva - Jetter Slide

Meer afbeeldingen

Teva - Jetter Slide

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Slipper van Teva, met een comfortabele zool en verend voetbed in bruin nubuck. Er zit een stevige rubberzool onder met een licht profiel.

Teva vindt zijn oorsprong in de water sport. De riviergids Mark Thatcher ontwierp een sandaal uit noodzaak om veilig de rivier de Colorado te bedwingen zonder uit te glijden op natte rotsen en oneffen terrein of ze zelfs te verliezen Het originele product is nog steeds een belangrijk onderdeel van de collectie en vormt de basis van alle modellen. Het is uitermate geschikt voor het gebruik in en om het water(de modellen blijven drijven) en is in de loop van tijd ook zeer geschikt gebleken voor bergwandelaars, fietsers, kayakers, wandelaars en parachute springers en op de camping.

Extra informatie

Artikelnummer 180400029000
Wijdte N/B
Uitneembaar voetbed NEE
Leest N/B
Merk Teva
Materiaal NUBUCK
Kleur Bruin

Details

Slipper van Teva, met een comfortabele zool en verend voetbed in bruin nubuck. Er zit een stevige rubberzool onder met een licht profiel. Teva vindt zijn oorsprong in de water sport. De riviergids Mark Thatcher ontwierp een sandaal uit noodzaak om veilig de rivier de Colorado te bedwingen zonder uit te glijden op natte rotsen en oneffen terrein of ze zelfs te verliezen Het originele product is nog steeds een belangrijk onderdeel van de collectie en vormt de basis van alle modellen. Het is uitermate geschikt voor het gebruik in en om het water(de modellen blijven drijven) en is in de loop van tijd ook zeer geschikt gebleken voor bergwandelaars, fietsers, kayakers, wandelaars en parachute springers en op de camping.

Teva - Jetter Slide

EUR

€ 74,95

0