Vragen?:0181-618801

Teva - Jetter

Meer afbeeldingen

Teva - Jetter

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Sandaal van Teva, waar u gerust een stukje op kunt wandelen in bruin nubuck en aan alle kanten te verstellen met klittenbanden. Er zit een stevige rubberzool onder met profiel en heeft een comfortabel voetbed.

Teva vindt zijn oorsprong in de water sport. De riviergids Mark Thatcher ontwierp een sandaal uit noodzaak om veilig de rivier de Colorado te bedwingen zonder uit te glijden op natte rotsen en oneffen terrein of ze zelfs te verliezen Het originele product is nog steeds een belangrijk onderdeel van de collectie en vormt de basis van alle modellen. Het is uitermate geschikt voor het gebruik in en om het water(de modellen blijven drijven) en is in de loop van tijd ook zeer geschikt gebleken voor bergwandelaars, fietsers, kayakers, wandelaars en parachute springers en op de camping.

Extra informatie

Artikelnummer 170400010000
Wijdte N/B
Uitneembaar voetbed NEE
Leest N/B
Merk Teva
Materiaal NUBUCK
Kleur Bruin

Details

Sandaal van Teva, waar u gerust een stukje op kunt wandelen in bruin nubuck en aan alle kanten te verstellen met klittenbanden. Er zit een stevige rubberzool onder met profiel en heeft een comfortabel voetbed. Teva vindt zijn oorsprong in de water sport. De riviergids Mark Thatcher ontwierp een sandaal uit noodzaak om veilig de rivier de Colorado te bedwingen zonder uit te glijden op natte rotsen en oneffen terrein of ze zelfs te verliezen Het originele product is nog steeds een belangrijk onderdeel van de collectie en vormt de basis van alle modellen. Het is uitermate geschikt voor het gebruik in en om het water(de modellen blijven drijven) en is in de loop van tijd ook zeer geschikt gebleken voor bergwandelaars, fietsers, kayakers, wandelaars en parachute springers en op de camping.

Teva - Jetter

EUR

€ 84,95

0