Vragen?:0181-618801

Teva - Langdon - Bruin

Meer afbeeldingen

Teva - Langdon - Bruin

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 79,95
Sandaal van Teva, waar u gerust een stukje op kunt wandelen in bruin nubuck. De sandaal is met 3 klittenbanden te verstellen. Er zit een stevige zool onder met profiel en heeft een comfortabel voetbed.

Teva vindt zijn oorsprong in de water sport. De riviergids Mark Thatcher ontwierp een sandaal uit noodzaak om veilig de rivier de Colorado te bedwingen zonder uit te glijden op natte rotsen en oneffen terrein of ze zelfs te verliezen. Het originele product is nog steeds een belangrijk onderdeel van de collectie en vormt de basis van alle modellen. Het is uitermate geschikt voor het gebruik in en om het water(de modellen blijven drijven) en is in de loop van tijd ook zeer geschikt gebleken voor bergwandelaars, fietsers, kayakers, wandelaars en parachute springers en op de camping.

Extra informatie

Artikelnummer 170400011000
Wijdte N/B
Uitneembaar voetbed NEE
Leest N/B
Merk Teva
Materiaal NUBUCK
Kleur Bruin

Details

Sandaal van Teva, waar u gerust een stukje op kunt wandelen in bruin nubuck. De sandaal is met 3 klittenbanden te verstellen. Er zit een stevige zool onder met profiel en heeft een comfortabel voetbed. Teva vindt zijn oorsprong in de water sport. De riviergids Mark Thatcher ontwierp een sandaal uit noodzaak om veilig de rivier de Colorado te bedwingen zonder uit te glijden op natte rotsen en oneffen terrein of ze zelfs te verliezen. Het originele product is nog steeds een belangrijk onderdeel van de collectie en vormt de basis van alle modellen. Het is uitermate geschikt voor het gebruik in en om het water(de modellen blijven drijven) en is in de loop van tijd ook zeer geschikt gebleken voor bergwandelaars, fietsers, kayakers, wandelaars en parachute springers en op de camping.

Teva - Langdon - Bruin

EUR

€ 79,95

0