Vragen?:0181-618801

Teva - Terra Fi 4

Meer afbeeldingen

Teva - Terra Fi 4

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 99,95
Sandaal van Teva, waar u gerust een stukje op kunt wandelen in grijs combinatie nijlon. Deze sandaal is aan alle kanten te verstellen met klittenbanden. Er zit een stevige spider rubberzool onder met profiel en heeft een comfortabel voetbed.

Teva vindt zijn oorsprong in de water sport. De riviergids Mark Thatcher ontwierp een sandaal uit noodzaak om veilig de rivier de Colorado te bedwingen zonder uit te glijden op natte rotsen en oneffen terrein of ze zelfs te verliezen. Het originele product is nog steeds een belangrijk onderdeel van de collectie en vormt de basis van alle modellen. Het is uitermate geschikt voor het gebruik in en om het water(de modellen blijven drijven) en is in de loop van tijd ook zeer geschikt gebleken voor bergwandelaars, fietsers, kayakers, wandelaars en parachute springers en op de camping. modellen blijven drijven) en is in de loop van tijd ook zeer geschikt gebleken voor bergwandelaars, fietsers, kayakers, wandelaars en parachute springers en op de camping.

Extra informatie

Artikelnummer 170120002000
Wijdte N/B
Uitneembaar voetbed NEE
Leest N/B
Merk Teva
Materiaal STOF
Kleur Grijs

Details

Sandaal van Teva, waar u gerust een stukje op kunt wandelen in grijs combinatie nijlon. Deze sandaal is aan alle kanten te verstellen met klittenbanden. Er zit een stevige spider rubberzool onder met profiel en heeft een comfortabel voetbed. Teva vindt zijn oorsprong in de water sport. De riviergids Mark Thatcher ontwierp een sandaal uit noodzaak om veilig de rivier de Colorado te bedwingen zonder uit te glijden op natte rotsen en oneffen terrein of ze zelfs te verliezen. Het originele product is nog steeds een belangrijk onderdeel van de collectie en vormt de basis van alle modellen. Het is uitermate geschikt voor het gebruik in en om het water(de modellen blijven drijven) en is in de loop van tijd ook zeer geschikt gebleken voor bergwandelaars, fietsers, kayakers, wandelaars en parachute springers en op de camping. modellen blijven drijven) en is in de loop van tijd ook zeer geschikt gebleken voor bergwandelaars, fietsers, kayakers, wandelaars en parachute springers en op de camping.

Teva - Terra Fi 4

EUR

€ 99,95

0