Vragen?:0181-618801

Think - 86283 - Multi - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Think - 86283 - Multi - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 160,00
Open gewerkte veterschoen van Think in multi kleurig leer in groen tinten met een python print met een platte hak. De schoen is leer gevoerd. Gemaakt op de leest Guad. De voetbedden zijn uitneembaar, dus ze zijn geschikt voor uw eigen steunzool.

Think is een merk wat uit Oostenrijk komt en bekend staat om hun eigenzinnige collectie vervaardigd uit mooie en aparte materialen. De meeste voetbedden zijn uitneembaar. Het leer wordt plantaardig gelooid. Think maakt geen wijdte maten, maar de schoenen worden vaak op een bredere leest gemaakt.

Extra informatie

Artikelnummer 221700001000
Wijdte N/B
Uitneembaar voetbed JA
Leest Guad
Merk Think
Materiaal LEER
Kleur Meerkleur

Details

Open gewerkte veterschoen van Think in multi kleurig leer in groen tinten met een python print met een platte hak. De schoen is leer gevoerd. Gemaakt op de leest Guad. De voetbedden zijn uitneembaar, dus ze zijn geschikt voor uw eigen steunzool. Think is een merk wat uit Oostenrijk komt en bekend staat om hun eigenzinnige collectie vervaardigd uit mooie en aparte materialen. De meeste voetbedden zijn uitneembaar. Het leer wordt plantaardig gelooid. Think maakt geen wijdte maten, maar de schoenen worden vaak op een bredere leest gemaakt.

Think - 86283 - Multi - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 160,00

0