Vragen?:0181-618801

Waldlaufer- Wijdte H - 414013 - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Waldlaufer- Wijdte H - 414013 - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 130,00
Sneaker van Waldlaufer in blauw nubuck met wit leer op een brede H wijdte. De schoen is licht van gewicht en geschikt voor brede voeten. De voetbedden zijn uitneembaar, waardoor de schoen geschikt is voor uw eigen steunzolen. Bij de hiel is de schoen gepolsterd.

Waldlaufer is een Duits merk die comfortabele schoenen maakt, die meestal geschikt zijn voor de eigen steunzool. Ze maken diverse wijdtematen en worden vervaardigd uit zachte leersoorten. De schoenen hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Extra informatie

Artikelnummer 101260004000
Wijdte H
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Waldlaufer
Materiaal NUBUCK/LEER
Kleur Blauw

Details

Sneaker van Waldlaufer in blauw nubuck met wit leer op een brede H wijdte. De schoen is licht van gewicht en geschikt voor brede voeten. De voetbedden zijn uitneembaar, waardoor de schoen geschikt is voor uw eigen steunzolen. Bij de hiel is de schoen gepolsterd. Waldlaufer is een Duits merk die comfortabele schoenen maakt, die meestal geschikt zijn voor de eigen steunzool. Ze maken diverse wijdtematen en worden vervaardigd uit zachte leersoorten. De schoenen hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Waldlaufer- Wijdte H - 414013 - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 130,00

0