Vragen?:0181-618801

Wolky - Fly men - 4750

Meer afbeeldingen

Wolky - Fly men - 4750

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 140,00
Heren veter schoenen van Wolky in zwart gevet nubuck, verstelbaar met een veter. Geschikt voor uw eigen steunzool. Op de leest Up2. Deze schoen en leest zit inmiddels ook alweer een aantal jaren in de collectie van Wolky en is zeer comfortabel. De rubberen zool heeft een profiel.

Wolky is een Nederlands merk, wat grotendeels in Portugal geproduceerd wordt. Ze hebben vaak een wat bredere leest en bieden ook vaak goed ruimte bij de tenen. Kenmerkend zijn de zachte zolen waarop u verend loopt. Het lopen op wolken effect. Wolky wordt dan ook vaak als zeer comfortabel ervaren.

Extra informatie

Artikelnummer 101000163000
Wijdte N/B
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Wolky
Materiaal NUBUCK
Kleur Zwart

Details

Heren veter schoenen van Wolky in zwart gevet nubuck, verstelbaar met een veter. Geschikt voor uw eigen steunzool. Op de leest Up2. Deze schoen en leest zit inmiddels ook alweer een aantal jaren in de collectie van Wolky en is zeer comfortabel. De rubberen zool heeft een profiel. Wolky is een Nederlands merk, wat grotendeels in Portugal geproduceerd wordt. Ze hebben vaak een wat bredere leest en bieden ook vaak goed ruimte bij de tenen. Kenmerkend zijn de zachte zolen waarop u verend loopt. Het lopen op wolken effect. Wolky wordt dan ook vaak als zeer comfortabel ervaren.

Wolky - Fly men - 4750

EUR

€ 140,00

0