Vragen?:0181-618801

Xsensible - England man  - 30029  - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Xsensible - England man - 30029 - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 190,00
Heren balansschoen van Xsensible-Stretchwalker, verstelbaar met een veter in grijs suède, waarin stretch verwerkt is. De schoen heeft een lage hak ca 25 mm. In het geleng zit een blokje, waarop de voet balanceert en wat het lopen vergemakkelijkt. Het voetbed is uitneembaar, dus prima voor uw eigen steunzool. Op een G wijdte.

De gepatenteerde stretch leer technologie Xsensible inside® bestaat uit verschillende lagen en elke laag heeft een specifieke functie. De buitenste laag is gemaakt van echt leer en heeft een speciale behandeling ondergaan waardoor het beschikt over een verbazingwekkende elasticiteit. Het stretch leer zorgt voor een maximale bewegingsvrijheid. Alle Xsensible schoenen voelen aan als een tweede huid, Xsensible schoenen zijn ook geschikt voor mensen met gevoelige voeten. voor een maximale bewegingsvrijheid. Alle Xsensible schoenen voelen aan als een tweede huid, Xsensible schoenen zijn ook geschikt voor mensen met gevoelige voeten.

Extra informatie

Artikelnummer 101110007000
Wijdte G
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Xsensible
Materiaal SUEDE
Kleur Grijs

Details

Heren balansschoen van Xsensible-Stretchwalker, verstelbaar met een veter in grijs suède, waarin stretch verwerkt is. De schoen heeft een lage hak ca 25 mm. In het geleng zit een blokje, waarop de voet balanceert en wat het lopen vergemakkelijkt. Het voetbed is uitneembaar, dus prima voor uw eigen steunzool. Op een G wijdte. De gepatenteerde stretch leer technologie Xsensible inside® bestaat uit verschillende lagen en elke laag heeft een specifieke functie. De buitenste laag is gemaakt van echt leer en heeft een speciale behandeling ondergaan waardoor het beschikt over een verbazingwekkende elasticiteit. Het stretch leer zorgt voor een maximale bewegingsvrijheid. Alle Xsensible schoenen voelen aan als een tweede huid, Xsensible schoenen zijn ook geschikt voor mensen met gevoelige voeten. voor een maximale bewegingsvrijheid. Alle Xsensible schoenen voelen aan als een tweede huid, Xsensible schoenen zijn ook geschikt voor mensen met gevoelige voeten.

Xsensible - England man - 30029 - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 190,00

0