Vragen?:0181-618801

Xsensible - Wijdte H - SWX3 30027

Meer afbeeldingen

Xsensible - Wijdte H - SWX3 30027

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 199,00
Heren balansschoen van Xsensible op een brede H wijdte, verstelbaar met een veter in wit met taupe leer gecombineerd met nubuck waarin stretch verwerkt is. In het geleng zit een blokje verwerkt, waarop de voet balanceert en wat het lopen vergemakkelijkt. Het voetbed is uitneembaar, dus geschikt voor uw eigen steunzool.

De gepatenteerde stretch leer technologie Xsensible inside® bestaat uit verschillende lagen en elke laag heeft een specifieke functie. De buitenste laag is gemaakt van echt leer en heeft een speciale behandeling ondergaan waardoor het beschikt over een verbazingwekkende elasticiteit. Het stretch leer zorgt voor een maximale bewegingsvrijheid. Alle Xsensible schoenen voelen aan als een tweede huid, Xsensible schoenen zijn ook geschikt voor mensen met gevoelige voeten.

Extra informatie

Artikelnummer 101980005000
Wijdte H
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Xsensible
Materiaal LEER/NUBUCK
Kleur Wit

Details

Heren balansschoen van Xsensible op een brede H wijdte, verstelbaar met een veter in wit met taupe leer gecombineerd met nubuck waarin stretch verwerkt is. In het geleng zit een blokje verwerkt, waarop de voet balanceert en wat het lopen vergemakkelijkt. Het voetbed is uitneembaar, dus geschikt voor uw eigen steunzool. De gepatenteerde stretch leer technologie Xsensible inside® bestaat uit verschillende lagen en elke laag heeft een specifieke functie. De buitenste laag is gemaakt van echt leer en heeft een speciale behandeling ondergaan waardoor het beschikt over een verbazingwekkende elasticiteit. Het stretch leer zorgt voor een maximale bewegingsvrijheid. Alle Xsensible schoenen voelen aan als een tweede huid, Xsensible schoenen zijn ook geschikt voor mensen met gevoelige voeten.

Xsensible - Wijdte H - SWX3 30027

EUR

€ 199,00

0