Vragen?:0181-618801

Xsensible - Wijdte H - Trente 2388 -  Uitneembaar voetbed ;

Meer afbeeldingen

Xsensible - Wijdte H - Trente 2388 - Uitneembaar voetbed ;

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

Normale prijs: € 180,00

Special Price € 79,00

Instap schoen van Xsensible, met elastiek aan de zijkanten, waardoor een betere pasvorm. In zwart met grijs leer. inzet, De schoen heeft een lage hak < 25 mm. Het voetbed is uitneembaar, dus prima voor uw eigen steunzool. Op een brede H wijdte.

De gepatenteerde stretch leer technologie Xsensible inside® bestaat uit verschillende lagen en elke laag heeft een specifieke functie. De buitenste laag is gemaakt van echt leer en heeft een speciale behandeling ondergaan waardoor het beschikt over een verbazingwekkende elasticiteit. Het stretch leer zorgt voor een maximale bewegingsvrijheid. Alle Xsensible schoenen voelen aan als een tweede huid, ze zijn verkrijgbaar in verschillende wijdtematen. Xsensible schoenen zijn ook geschikt voor mensen met gevoelige voeten. geschikt voor mensen met gevoelige voeten.

Extra informatie

Artikelnummer 211000078000
Wijdte H
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Xsensible
Materiaal LEER
Kleur Zwart

Details

Instap schoen van Xsensible, met elastiek aan de zijkanten, waardoor een betere pasvorm. In zwart met grijs leer. inzet, De schoen heeft een lage hak < 25 mm. Het voetbed is uitneembaar, dus prima voor uw eigen steunzool. Op een brede H wijdte. De gepatenteerde stretch leer technologie Xsensible inside® bestaat uit verschillende lagen en elke laag heeft een specifieke functie. De buitenste laag is gemaakt van echt leer en heeft een speciale behandeling ondergaan waardoor het beschikt over een verbazingwekkende elasticiteit. Het stretch leer zorgt voor een maximale bewegingsvrijheid. Alle Xsensible schoenen voelen aan als een tweede huid, ze zijn verkrijgbaar in verschillende wijdtematen. Xsensible schoenen zijn ook geschikt voor mensen met gevoelige voeten. geschikt voor mensen met gevoelige voeten.

Xsensible - Wijdte H - Trente 2388 - Uitneembaar voetbed ;

EUR

€ 180,00

0