Uitreiking prijs "Beste ondernemer BIZ Stadscentrum Spijkenisse 2023" en wij hebben ... de 1e prijs gewonnen!!! Hoe bijzonder en leuk is dit dan?! Zo blij mee en dankbaar voor !!! Niet alleen willen we alle ondernemers bedanken die op ons hebben gestemd, maar natuurlijk ook onze klanten bedanken, die ons vaak al jaren trouw zijn.

Vandaag werden wij aangenaam verrast door wethouder Martijn Hamerslag en (oud)BIZ-bestuurslid Herbert Lieman, die ons kwamen vertellen dat de ondernemers ons naar deze 1e prijs hebben gestemd. Ter gelegenheid van de “Dag van de Ondernemer” zijn vandaag de prijzen uitgereikt, waarbij ook De Krom (2e prijs) en Schoenmaker Warning (3e prijs) in de prijzen vielen. Ook hen feliciteren we natuurlijk van harte! 

 

BIZ Stadscentrum Spijkenisse zegt hier het volgende over:

"Elk jaar ligt de focus op een andere categorie ondernemers. Dit jaar ligt de focus op de drie beste ondernemer die al minimaal 40 jaar actief zijn in het stadscentrum. De prijzen werden uitgereikt aan Martin en Jannie Gokke van Rutten Schoenen (1e prijs), sinds 1975 gevestigd in het stadscentrum (en sinds 1969 in Spijkenisse), aan Erik van Doorn van restaurant De Krom (2e prijs), sinds 1928 gevestigd in het stadscentrum van Spijkenisse en aan dhr Pham van schoenmaker en sleutelservice Warning (3e prijs), sinds 1938 aanwezig in het stadscentrum van Spijkenisse.

 

Rutten Schoenen

Martin en Jannie Gokke waren blij verrast met deze eerste prijs en de waardering vanuit de collega ondernemers binnen het stadscentrum. “We hebben altijd fijn samen kunnen ondernemen in het stadscentrum. Eerst in de Spuistraat en sinds de jaren tachtig in de Kopspijker. Mijn vrouw en ik vullen elkaar aan waardoor wij het al die jaren vol hebben kunnen houden. Daarnaast is de waardering die je krijgt van klanten het mooiste wat je kan meemaken. Blij en trots dat we nu met de opvolging die klaar staat binnen de familie de klant ook de komende jaren nog kunnen blijven bedienen” zegt de trotse Martin Gokke.

 

De Krom

“Al sinds 1959 ondernemen wij met veel plezier in het stadscentrum van Spijkenisse” geeft Erik van Doorn aan. De 2e prijs en daarmee de waardering vanuit de ondernemers binnen het stadscentrum ontroerd en geeft motivatie om nog jaren door te gaan. En dat gaan we dan ook zeker doen”.

 

Warning

Warning gaf na de overhandiging van de 3e prijs aan dat hij zijn tweede zaak die hij in Rotterdam-Zuid had onlangs heeft verkocht om zich volledig te kunnen focussen op Spijkenisse. “De keuze voor welke zaak hij door zou zetten was snel gemaakt” verteld dhr Pham. "In Spijkenisse heb ik veruit de leukste klanten. Ik voel in Spijkenisse de waardering. Van mijn vaste klanten moet ik tot aan mijn pensioen doorgaan. Dat ben ik dan ook zeker van plan, ik ga nog minimaal 20 jaar door” geeft dhr. Pham enthousiast aan!!