Vragen?:0181-618801

Australian - Cornwall - Cognac - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Australian - Cornwall - Cognac - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 99,95
Sneaker van van Australian in cognac leer met wit en blauwe accenten. Bij de enkels is de schoen gepolsterd en de schoenen hebben een uitneembaar voetbed.

De roots van Australian liggen in 1945 en is begonnen met het tennis segment. Op zoek naar een sterke naam koos men voor Australian omdat de Australische tennissers destijds de ranglijsten aanvoerden. De schoenen van Australian kenmerken zich door stoere en casual heren schoenen. De materiaalkeuze en het spelen met accenten blijkt een belangrijke inspiratiebron. Australian biedt een complete collectie, die inspeelt op de modische trends, maar de klassiekers niet vergeet. Wij verkopen Australian vanaf maat 39 t/m maat 50.(uiteraard zolang de voorraad strekt)

Extra informatie

Artikelnummer 101430014000
Wijdte N/B
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Australian
Materiaal LEER/SUEDE
Kleur Bruin

Details

Sneaker van van Australian in cognac leer met wit en blauwe accenten. Bij de enkels is de schoen gepolsterd en de schoenen hebben een uitneembaar voetbed. De roots van Australian liggen in 1945 en is begonnen met het tennis segment. Op zoek naar een sterke naam koos men voor Australian omdat de Australische tennissers destijds de ranglijsten aanvoerden. De schoenen van Australian kenmerken zich door stoere en casual heren schoenen. De materiaalkeuze en het spelen met accenten blijkt een belangrijke inspiratiebron. Australian biedt een complete collectie, die inspeelt op de modische trends, maar de klassiekers niet vergeet. Wij verkopen Australian vanaf maat 39 t/m maat 50.(uiteraard zolang de voorraad strekt)

Australian - Cornwall - Cognac - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 99,95

0