Vragen?:0181-618801

Finn Comfort - Baltrum 596113 Bruin - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Finn Comfort - Baltrum 596113 Bruin - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 165,00
Heren sandaal van FinnComfort met een dichte hiel in bruin nubuck met kalfsleren voering. Op een brede leest ca een K wijdte, waarbij de kurken voetbedden uitneembaar zijn en de sandaal op 3 plaatsen met klittenband te verstellen is. Deze sandaal heeft een handgenaaide steek.

FinnComfort is een Duits merk , wat nog steeds in Duitsland wordt gemaakt en vaak ook deels nog handwerk is, dat merk je en dat voel je. De optimale pasvorm verzekert een schokabsorberende en natuurlijke afwikkeling van de voet. De schoen biedt veel ruimte bij de tenen, zoals het eigenlijk hoort. Veel schoenen hebben 2 verwisselbare voetbedden, waaronder een voetreflex massagevoetbed en een normaal kurken ondersteunend voetbed. Er zijn verschillende types en leesten, waar FinnComfort geen wijdte aan verbindt, welke wij proberen aan te geven met welke wijdte dit overeenkomt.

Extra informatie

Artikelnummer 173410001000
Wijdte N/B
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Finn Comfort
Materiaal NUBUCK
Kleur Bruin

Details

Heren sandaal van FinnComfort met een dichte hiel in bruin nubuck met kalfsleren voering. Op een brede leest ca een K wijdte, waarbij de kurken voetbedden uitneembaar zijn en de sandaal op 3 plaatsen met klittenband te verstellen is. Deze sandaal heeft een handgenaaide steek. FinnComfort is een Duits merk , wat nog steeds in Duitsland wordt gemaakt en vaak ook deels nog handwerk is, dat merk je en dat voel je. De optimale pasvorm verzekert een schokabsorberende en natuurlijke afwikkeling van de voet. De schoen biedt veel ruimte bij de tenen, zoals het eigenlijk hoort. Veel schoenen hebben 2 verwisselbare voetbedden, waaronder een voetreflex massagevoetbed en een normaal kurken ondersteunend voetbed. Er zijn verschillende types en leesten, waar FinnComfort geen wijdte aan verbindt, welke wij proberen aan te geven met welke wijdte dit overeenkomt.

Finn Comfort - Baltrum 596113 Bruin - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 165,00

0