Vragen?:0181-618801

Meindl - Pure Freedom - Geel met Zwart - Barefoot lopen

Meer afbeeldingen

Meindl - Pure Freedom - Geel met Zwart - Barefoot lopen

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 135,00
De pure Freedom van Meindl is een schoen die loopt zoals je bijna op blote voeten loopt. De bovenzijde gemaakt van Mesh zit als een sok en ze hebben een zeer buigzame zool. Met behulp van de elastische veter met snelsluiting kun je de schoen makkelijk aan je voet aanpassen.

De onderkant heeft een zool van Vibram, speciaal ontwikkeld voor deze schoen. Deze lichte zool geeft je de grip en bescherming die je nodig hebt, zonder af te doen aan het barefoot gevoel. De schoen is extreem licht 135 gram en flexibel. Dit zorgt ervoor dat je het gevoel krijgt dat je op blote voeten loopt, zonder de veiligheid van een schoen te verliezen.

Ze zijn erg fijn om in je rugzak mee te nemen en na een flinke wandeling aan te trekken. Dan breng je je voeten in de natuurlijke stand en train je ook je voetspieren, want opgesloten voeten worden lui. Daarbij is het goed voor je bloedsomloop. Barefoot lopen wordt het ook genoemd. Het is de meest natuurlijke manier van lopen. Daarnaast is de schoen natuurlijk ook geschikt voor alledaags gebruik, zowel in de stad als in de natuur.

Barefoot lopen is niet voor iedereen geschikt maar wel de meest natuurlijke manier van lopen. Als je eraan wilt beginnen bouw het dan langzaam op en kijk hoe het lichaam reageert. Er zullen spieren en pezen aangesproken worden die lang weinig of niet gebruikt zijn.

Extra informatie

Artikelnummer 319620001000
Wijdte N/B
Uitneembaar voetbed N/B
Leest N/B
Merk Meindl
Materiaal STOF
Kleur Geel

Details

De pure Freedom van Meindl is een schoen die loopt zoals je bijna op blote voeten loopt. De bovenzijde gemaakt van Mesh zit als een sok en ze hebben een zeer buigzame zool. Met behulp van de elastische veter met snelsluiting kun je de schoen makkelijk aan je voet aanpassen. De onderkant heeft een zool van Vibram, speciaal ontwikkeld voor deze schoen. Deze lichte zool geeft je de grip en bescherming die je nodig hebt, zonder af te doen aan het barefoot gevoel. De schoen is extreem licht 135 gram en flexibel. Dit zorgt ervoor dat je het gevoel krijgt dat je op blote voeten loopt, zonder de veiligheid van een schoen te verliezen. Ze zijn erg fijn om in je rugzak mee te nemen en na een flinke wandeling aan te trekken. Dan breng je je voeten in de natuurlijke stand en train je ook je voetspieren, want opgesloten voeten worden lui. Daarbij is het goed voor je bloedsomloop. Barefoot lopen wordt het ook genoemd. Het is de meest natuurlijke manier van lopen. Daarnaast is de schoen natuurlijk ook geschikt voor alledaags gebruik, zowel in de stad als in de natuur. Barefoot lopen is niet voor iedereen geschikt maar wel de meest natuurlijke manier van lopen. Als je eraan wilt beginnen bouw het dan langzaam op en kijk hoe het lichaam reageert. Er zullen spieren en pezen aangesproken worden die lang weinig of niet gebruikt zijn.

Meindl - Pure Freedom - Geel met Zwart - Barefoot lopen

EUR

€ 135,00

0