Vragen?:0181-618801

Meindl -  Vakuum Lady Ultra AB GTX - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Meindl - Vakuum Lady Ultra AB GTX - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 220,00
Berg wandel boots van Meindl, voor vele kilometers loopplezier. In de A/ B categorie. In deze boot zit memory foam wat zich aan uw voet aanpast. In zand nubuck en met uitneembaar voetbed, is gevoerd met GTX , waardoor wind en waterdicht. De schoen heeft een Fibram loopzool.

De fabriek van Meindl staat in zuid duitsland en ze maken hoogwaardige (berg) wandelschoenen.

Dit artikel wordt regelmatig nabesteld, mocht uw maat ontbreken kunt u altijd contact met ons opnemen en/of reserveren.

Categorien bij bergwandelschoenen.

Ooit heeft Meindl dit systeem opgezet, dus ook wij volgen dat. Een lage schoen is altijd categorie A Een normale boot valt ook onder categorie A

Categorie A/B geldt voor veel wandelschoenen, waarvan de zool en de achterkap van de boot stijver zijn. Is voor het normale loopwerk op de paden.

Categorie B , daar bij zijn de zolen en de achter partij nog stijver en steviger, ook is de kap hoger. Nog steeds voor op de paden, maar kan al meer hebben.

Categorie B/C, nog meer stevigheid aan alle kanten, hiermee kan je wat van de paden af en een wat zwaardere bepakking meenemen.

Categorie C en D verkopen wij niet, dat is voor het echte klauterwerk en voor op de gletsjers.

Natuurlijk is ook veel afhankelijk van de bepakking, maar ook of dat u wandelstokken meeneemt, door deze "extra "handjes/ voetjes, kunnen er wat lichtere schoenen gedragen worden.

Ervaar uw wandelschoenen bij ons in de winkel op onze oefenheuvel en laat u voorlichten.

Veel mensen kopen hun wandelschoenen te klein ! Ervaar uw wandelschoenen bij ons in de winkel op onze oefenheuvel en laat u voorlichten.

Veel mensen kopen hun wandelschoenen te klein !

Extra informatie

Artikelnummer 311490000000
Wijdte NO
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Meindl
Materiaal NUBUCK TEX
Kleur Beige

Details

Berg wandel boots van Meindl, voor vele kilometers loopplezier. In de A/ B categorie. In deze boot zit memory foam wat zich aan uw voet aanpast. In zand nubuck en met uitneembaar voetbed, is gevoerd met GTX , waardoor wind en waterdicht. De schoen heeft een Fibram loopzool. De fabriek van Meindl staat in zuid duitsland en ze maken hoogwaardige (berg) wandelschoenen. Dit artikel wordt regelmatig nabesteld, mocht uw maat ontbreken kunt u altijd contact met ons opnemen en/of reserveren. Categorien bij bergwandelschoenen. Ooit heeft Meindl dit systeem opgezet, dus ook wij volgen dat. Een lage schoen is altijd categorie A Een normale boot valt ook onder categorie A Categorie A/B geldt voor veel wandelschoenen, waarvan de zool en de achterkap van de boot stijver zijn. Is voor het normale loopwerk op de paden. Categorie B , daar bij zijn de zolen en de achter partij nog stijver en steviger, ook is de kap hoger. Nog steeds voor op de paden, maar kan al meer hebben. Categorie B/C, nog meer stevigheid aan alle kanten, hiermee kan je wat van de paden af en een wat zwaardere bepakking meenemen. Categorie C en D verkopen wij niet, dat is voor het echte klauterwerk en voor op de gletsjers. Natuurlijk is ook veel afhankelijk van de bepakking, maar ook of dat u wandelstokken meeneemt, door deze "extra "handjes/ voetjes, kunnen er wat lichtere schoenen gedragen worden. Ervaar uw wandelschoenen bij ons in de winkel op onze oefenheuvel en laat u voorlichten. Veel mensen kopen hun wandelschoenen te klein ! Ervaar uw wandelschoenen bij ons in de winkel op onze oefenheuvel en laat u voorlichten. Veel mensen kopen hun wandelschoenen te klein !

Meindl - Vakuum Lady Ultra AB GTX - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 220,00

0