Vragen?:0181-618801

Olukai - Mea Ola M Tan

Meer afbeeldingen

Olukai - Mea Ola M Tan

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 125,00
Luxe teenslipper van Olukai in soepel cognac leer met bruine accenten. De slipper is erg mooi afgewerkt met leren voetbed en mooie en aparte stiksels. De slipper heeft een anatomisch gevormd voetbed.

Olukai heeft een Hawaiaanse oorsprong en is geinspireerd door blote voeten in het zand. Dit heeft als voorbeeld gediend voor het anatomische voetbed. Olukai verbindt stijl met comfort en vakmanschap, waarbij ook veel handgemaakte details. Olukai verbindt stijl met comfort en vakmanschap, waarbij ook veel handgemaakte details.

Extra informatie

Artikelnummer 180420015000
Wijdte N/B
Uitneembaar voetbed NEE
Leest N/B
Merk Olukai
Materiaal LEER
Kleur Bruin

Details

Luxe teenslipper van Olukai in soepel cognac leer met bruine accenten. De slipper is erg mooi afgewerkt met leren voetbed en mooie en aparte stiksels. De slipper heeft een anatomisch gevormd voetbed. Olukai heeft een Hawaiaanse oorsprong en is geinspireerd door blote voeten in het zand. Dit heeft als voorbeeld gediend voor het anatomische voetbed. Olukai verbindt stijl met comfort en vakmanschap, waarbij ook veel handgemaakte details. Olukai verbindt stijl met comfort en vakmanschap, waarbij ook veel handgemaakte details.

Olukai - Mea Ola M Tan

EUR

€ 125,00

0