Vragen?:0181-618801

Olukai - Nui M Java

Meer afbeeldingen

Olukai - Nui M Java

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 89,95
Luxe teenslipper van Olukai in soepel bruin leer met cognac accenten. De slipper is erg mooi afgewerkt met leren voetbed en mooie stiksels. De slipper heeft een anatomisch gevormd voetbed.

Olukai heeft een Hawaiaanse oorsprong en is geinspireerd door blote voeten in het zand. Dit heeft als voorbeeld gediend voor het anatomische voetbed. Olukai verbindt stijl met comfort en vakmanschap, waarbij ook veel handgemaakte details. Olukai verbindt stijl met comfort en vakmanschap, waarbij ook veel handgemaakte details.

Extra informatie

Artikelnummer 180400023000
Wijdte N/B
Uitneembaar voetbed NEE
Leest N/B
Merk Olukai
Materiaal LEER
Kleur Bruin

Details

Luxe teenslipper van Olukai in soepel bruin leer met cognac accenten. De slipper is erg mooi afgewerkt met leren voetbed en mooie stiksels. De slipper heeft een anatomisch gevormd voetbed. Olukai heeft een Hawaiaanse oorsprong en is geinspireerd door blote voeten in het zand. Dit heeft als voorbeeld gediend voor het anatomische voetbed. Olukai verbindt stijl met comfort en vakmanschap, waarbij ook veel handgemaakte details. Olukai verbindt stijl met comfort en vakmanschap, waarbij ook veel handgemaakte details.

Olukai - Nui M Java

EUR

€ 89,95

0